onsdag 5. mars 2014

Salgsleder

Hei bloggen!
Her kommer et lite blogginnlegg om yrket salgsleder, håper du liker det.


Salgsledelse handler om å skape resultater via andre. 

Du har ansvaret for butikken når butikksjefen er borte, du er medansvarlig for å styre butikken etter konsept og regler. Det viktigste er å kunne øke salget, og du må elske jobben din. Det er viktig at du liker å samarbeide og motivere medarbeidere. Du må kunne klare optimere butikkens salg, og utvikle medarbeidere.


Utdanningsløpet heter for markedsføring og salgsledelse, og er et treårig løp. Du kan søke deg inn på ulike høyskoler som har disse linjene. 


Lønnen kan variere ut fra hvor man jobber, det kommer mye an på utdanningsnivå og bransje. Men, generelt er lønnsnivået godt, og mange har bonusordninger i tillegg til fast lønn, og da har man muligheten til å kunne tjene svært godt. Dine egne prestasjoner har mye å si for din lønning, og du har store muligheter til å kunne gjøre det godt innen dette yrke, og er et yrke som det er lett å kunne skaffe seg en bra jobb på.

Jobbmuligheter og ledige stillinger:
Du har store jobbmuligheter i hele Norge og er mange ledige stillinger, uansett hvor i Norge du vil bo, så er det en jobb som det spørres mye etter.
Mange velger å dra til utlandet for å jobbe som salgsleder, for der er det større muligheter for å kunne nå lengre og tjene bedre.  Tar man et kjapt søk på nettet så finner man over 300 ledige stillinger rundt om i Norge som salgsleder.  Noe av det viktigste som salgsleder er at du har ambisjoner om å kunne nå langt, dette står det også mye om i annonsene som omhandler salgsleder.


Som salgsleder kan du selge mange forskjellige produkter.

Kilder:
http://www.finn.no/finn/job/fulltime/result?sort=0&keyword=salgslede
http://www.ledernytt.no/er-salgsledelse-annerledes-enn-annen-ledelse.4797461-112541.html
http://www.studenttorget.no/index.php?show=5192&expand=4631,5192&yrkesid=223

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar